четверг, 7 февраля 2013 г.

как вырастить клюкву из семечки

(116 млграм), кальцй (14 млграм), фосфор (11 млграм), залзо

що волод антисептичними властивостями. З мнеральних речовин калй

хнна  лимонна (2,4 3,3%). Особлива роль належить бензойнй кислот,

кислоти (вд 2 до 5%)  цукру (вд 3 до 4%). Основними кислотами  яблучна,

антиоксидантв. Найважлившими компонентами журавлинного соку  органчн

що мають цлющ властивост. Ягоди журавлини мстять дуже велику кльксть

що журавлина займа одне з перших мсць серед продуктв харчування,

трав яного чаю.       Вчен дйшли висновку,

наш предки вддали належне плодам ц рослини, додаючи ягоди до складу

тому  легко транспортувати на дуже велик вдстан. Ще в старовин

поляга в тому, що вона може довгий час збергатися в свжому вигляд,

мохових болотах, на сирих торф янистих мсцях. Дивовижна здатнсть журавлини

на смак кисла (з за вмсту лимонно кислоти). Стелеться журавлина на

рожевого кольору; х 4 (але бува  5). Плд ягода червоного кольору,

 сидять в кутах листя. Пелюстки квток майже вльн, вдгнут назад,

вони дублюють кореневу систему рослини. Квточки на тоненьких нжках

на зиму. Ц листочки мають здатнсть вбирати дощову воду  тим самим

стеблами. Листя дуже дрбне, вузьке, шкрясте, срблясте, яке не обпада

вдноситься до роду брусничник. Це невелик чагарники з тонкими, лежачими

      Журавлина

Комментариев нет:

Отправить комментарий